Η ομάδα Kelite είναι σφαιρικός κατασκευαστής των βαλβίδων βαλβίδων σφαιρών και GGC, παράγουμε επίσης τα προϊόντα cOem και παρέχουμε τα επεξεργασμένα στη μηχανή συστατικά (σώμα, καλύμματα τελών, σφαίρα, μίσχος, πιάτο ρουλεμάν, κ.λπ.) στο εξωτερικό.

 

Χαιρετίστε την επίσκεψή σας και κοιτάξτε προς τα εμπρός για να γίνετε οι φίλοι σας.

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Kelite Group Co., Ltd

Πιστοποιήσεις
καλής ποιότητας Δίχαλο, σύνδεσμος βαλβίδα μπάλα για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Δίχαλο, σύνδεσμος βαλβίδα μπάλα για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Πραγματικά βαλβίδες καλής απόδοσης με το completitive κόστος, ελπίζω ότι και τα δύο κόμματα θα εργαστούν για περισσότερο.

—— Rashid Lodhi

Αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης, πραγματικά εκτίμησα ότι η κάθε οδηγία συντήρησης βημάτων είναι πολύ λεπτομερής και καλός για το τέλος μου - χρήστης ακόμη και που δεν ξέρουν τις βαλβίδες καθόλου.

—— SERKAN KAVRAK

Ο Wesley από την ομάδα Kelite ήταν πολύ perfessional στο χειρισμό του cFat μας, 3,2 πιστοποίηση, 3$η επιθεώρηση κομμάτων και συνοδεύει τους πελάτες μου στο aduit κάθε προμηθευτής, επίσης ένας καλός οδηγός για διαρκεί περισσότερο από 12 ώρες που οδηγούν για να πάρει τους πελάτες μου, εντυπωσιακούς!

—— Ajay Seth

Είμαι Online Chat Now

Kelite Group Co., Ltd

1 2 3 4 5 6 7 8
Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd Kelite Group Co., Ltd
Weclome στην ομάδα Kelite Υποδοχή ομάδας Kelite CNC ομάδας Kelite κέντρο Βαλβίδες σφαιρών ομάδας Kelite Βαλβίδες σφαιρών ομάδας Kelite Βαλβίδες πυλών σφραγίδων πίεσης ομάδας Kelite Ομάδα 48 Kelite» πλήρως ενωμένες στενά βαλβίδες σφαιρών Αποθήκη εμπορευμάτων ομάδας Kelite

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : KLTV
Αριθμός Υπαλλήλων : 300~330
Ετήσιες πωλήσεις : 3,000,000-8,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 1998
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Η ομάδα Kelite είναι κύριος κατασκευαστής των προϊόντων ποιοτικών βαλβίδων συμπεριλαμβανομένου του χυτοχάλυβα, και σφυρηλατημένη σφαίρα χάλυβα, βαλβίδες πυλών, σφαιρών, αντεπιστροφής, πεταλούδων και βουλωμάτων. Η διαφορετική γραμμή παραγωγής μας χρησιμοποιείται σε ουσιαστικά όλες τις βιομηχανίες συμπεριλαμβανομένης της δύναμης, της χημικής ουσίας, του πετροχημικού, του πετρελαίου και του φυσικού αερίου, του πολτού και του χαρτιού.

 

Σχεδιασμένη και κατασκευασμένη στα υψηλότερα πιθανά πρότυπα, η σειρά βαλβίδων μας βρίσκεται σε μια ουσιαστική σειρά εφαρμογών σχεδόν σε όλες τις βιομηχανίες από το πετροχημικό, το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο, χημική ουσία, στην ηλεκτρική παραγωγή, τον πολτό και το χαρτί.

 

Αναγνωρισμένες παγκοσμίως από τις σεβαστές επιχειρήσεις για πάνω από δύο δεκαετίες, οι απαιτήσεις βαλβίδων σας μεταφράζουν στην υποχρέωσή μας προσφοράς μιας ποιοτικής γραμμής παραγωγής σε ανταγωνιστικές τιμές. Η ομάδα Kelite και η πεπειραμένη ομάδα της θα ικανοποιήσουν, και θα υπερβούν τις προσδοκίες σας. 

 

«Συνεχώς ακολουθήστε και καινοτομήστε» είναι το πνεύμα της ομάδας Kelite, «εκτίμηση του Ali γιατί οι πελάτες» είναι ο σκοπός μάρκετινγκ της ομάδας Kelite, θα επιθυμούσαμε να παρέχουμε σε όλο και περισσότερα προϊόντα την καλύτερη ποιότητα και την υπηρεσία, ώστε να καλυφθούν οι διαφορετικές απαιτήσεις των πελατών μας. Ελπίζουμε ότι όλο και περισσότεροι πελάτες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν τα προϊόντα μας. Ανυπομονήστε να συνεργαστείτε με την εκτιμημένη επιχείρησή σας στο κοντινό μέλλον.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Kelite Group Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Wesley Wei

Τηλ.:: 86-15618368918

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)